Mijn vader zei altijd dat ik wc-papier houder moest maken voor mijn oma. Hij zei altijd dat wc-papier is een eenvoudige kwestie van het maken van het. Mijn grootvader zei altijd dat de eenvoudigste dingen zijn de beste!

Dus ik ging voor dit en het was groot succes. Dit is het eerste project dat mijn familie in de badkamer gebruikte. Mijn familie is zeer schoon en er zijn geen slechte geur zoals de andere wc-papier houders. Het is helemaal niet rommelig. Het is een mooi product dat vele jaren meegaat.

Wat is uw favoriete badkamer functie te hebben?

Mijn favoriete kenmerk van dit product is de duidelijke sticker die u details geeft over het type papierhouder. Dit is vooral leuk voor degenen die gebruik maken van papier dat is een mengsel van witte en donkere kleuren.

Ik heb veel ervaring omdat ik de toiletpapierhouder al vele jaren koop en de grootste collectie ter wereld heb. Ik was altijd op zoek naar de beste wc-papier houders, maar ik vond het altijd moeilijk om de goedkoopste te vinden, dat was waarom ik deze website gemaakt.

Ik heb geprobeerd verschillende merken en sommige gemaakt voor verschillende maten van wc-papier houders en sommige voor een paar uur, ze waren allemaal te groot, sommige waren te klein, en sommige niet voldoen aan mijn specificaties. Dus besloot ik om mijn eigen wc-papier houder te maken. Ik wilde iets dat zou binnen het toilet fit en ik zou tevreden zijn met het zelfs in het einde. Het begon als een klein project, maar ik wilde het gaande houden als een hobby, dus ik begon wat onderzoek te doen en ontdekte de perfecte website, die me hielp een beter idee te krijgen van wat ik wilde in een toiletpapierhouder. Ik vond degene die ik wilde en besloot om mijn eigen te maken.

Wat ik leuk vind

Mijn passie is om de mensen thuis te maken, die voor hun wc-papier moeten zorgen en ook om ze zich comfortabel te laten voelen. Ik hoop dat deze blog nuttig zal zijn voor jou. Ik hou van deze blog en elke keer dat je leest over een wc-papier houder en je een oplossing voor uw behoeften te vinden, zou ik graag willen weten, laat dan een reactie. Deze blog is voor iedereen, die graag iets doen voor het milieu en ook voor de wereld. U zult zien dat ik niet bang ben voor het onbekende, ik ben een perfectionist en deze blog is mijn manier om dat te laten zien. Ik hoop dat je deze blog nuttig voor uw behoeften, voel je vrij om commentaar te leveren.

De wc-papier houder is slechts een klein stukje papier dat in de hoek van het toilet gaat. Het is een beetje plastic of plastic folie met wat pluisjes of haarlak.

Mijn leven

Toen ik klaar was met school besloot ik me te concentreren op wc-papier. Ik was niet blij met een normale wc-papier houder omdat het alleen in staat 2 broodjes te houden was. Dit is waarom ik kwam met het idee voor dit product. Ik maakte het ontwerp van boven naar beneden om het product zeer eenvoudig te maken. Het ontwerp van het product is eenvoudig en toch mooi. Het is zeer praktisch en kan worden gebruikt voor veel verschillende soorten wc-papier.

De toiletpapierhouder is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. De kunststof houder past in de voorkant van de meeste standaard formaat wc-papier houders. De houder is ook verkrijgbaar in de maten klein, middelgroot, groot en extra groot. De houder is erg handig voor het dragen rond wanneer u op reis bent en wilt veel wc-papier op te slaan. De houder heeft twee verschillende handvatten om uw wc-papier vast te houden.