Contact Form

Als u contact met mij wilt opnemen, u mij hier altijd mailen: [email protected], of u telefonisch contact met mij opnemen op 3111 482 00

Bekijk de nieuwe houders van wc-papier op Amazon en je tot 80% besparen op je volgende aankoop! We gebruiken deze toiletpapier houder voor ons huis en kantoor. We hebben een paar wijzigingen aangebracht in het, dus het is nog steeds een functioneel item, maar is een beetje dunner gemaakt. Onze keuken is erg druk en het afvalwater heeft een vervelende geur en is een probleem. We hebben ook een grote opslagruimte, en de oude papierhouder was erg klein en we gebruikten het als een vuilnisbak die niet erg handig te gebruiken was. De nieuwe toiletpapierhouder, met zijn kleinere afmetingen, stelt ons in staat om samen de vuilnisbak en de papierhouder te gebruiken. De kunststof basis van het plastic kan is zeer licht, zodat het niet zwaar aanvoelt wanneer het in gebruik is. Het materiaal is ook zachter en heeft een langere levensduur.

Het spijt me dat ik niet kan doen uw taak of uw taak is niet zoals je denkt.

Ik hoop dat je mijn pijn begrijpt. Mijn website gaat over wc-papier houder en ik ben niet bezig met een taak die in de blog. Ik wil graag iets eenvoudigs en gemakkelijks voor je maken. Ik zal een link naar mijn website en deze site in dit bericht, zodat je niet hoeft te gaan ergens anders. Mijn site is een tutorial over hoe je wc-papier houder te maken vanaf nul. Als u nieuw bent in het maken van wc-papier houder, hier ga je. Ik bied geen professionele diensten aan. Ik wil gewoon een aantal ideeën die ik geleerd tijdens het maken van deze wc-papier houder te delen. Ik doe dit omdat ik mensen wil leren om goede kwaliteit toiletpapier houders te maken.

Openingstijden